REGULAR MEETING OF CASCO TOWNSHIP PLANNING COMMISSION April 11, 2018 7pm or Following public hearing – 9 PM

1.	Call to order and review of agenda	5 min.	7:00
2.	Opening comments by PC members	10 min.	7:05
3.	Approval of minutes of March meetings	5 min.	7:15
4.	Report from Township Board representative Judy Graff	5 min.	7:20
5.	Report from ZBA representative Dave Hughes	5 min.	7:25
6.	Report from Water / Sewer representative Lou Adamson	5 min.	7:30
7.	Old Business A. Topics from Combined meeting put on calendar/schedule	30 min.	7:35
8.	New Business	5 min.	8:05
9.	Public comment on items discussed in this meeting (So that the Planning Commission can hear from all interested, each person wi limited to 2 minutes. Time Keeper will raise hand and the person shall complete sentence and sit down. Should time allow additional 2 minutes per person can be allowed after all have had chance to speak. Thank you for your cooperation)	e their	8:10
10.	Closing comments and adjournment	5 min.	8:25

Please see reverse side for current Planning Committee meeting Calendar