
Frequently Asked Questions:

Q: Why are my neighbors permitted to have a jet ski in their driveway, but I cannot store
my boat?
A: Your documents state in Article VI, Section 6.6 of the Deed Restrictions “no boat,
marine craft, hovercraft, aircraft, recreational vehicle, camper, travel trailer, motor home
or similar vehicle may be parked for storage in the driveway or front yard of any dwelling
or parked on any public street on the Property, not shall any such vehicle be parked in the
side or rear yard of any residence”.

Q. I mow my yard each week. Why don’t my neighbors have to maintain their yard?
A: Your documents state that each owner shall maintain and care for the home and all
improvements. This includes all trees, foliage, plants and lawns on the lot. Keep the lot
in good condition and repair in conformity with the general character and quality of
properties in the immediate area of the lot. Lawns that are not maintained properly are
subject to be mowed by a contractor hired by the Association to do so. These costs are
billed back to the homeowners account.

Q: If I want to build a shed in my backyard, am I allowed to do that?
A: Yes, improvements are permitted, however they must prior to any work being started
be approved by the ACC (Architectural Control Committee). An application is required
and must be filled out completely with details of the improvement. Sheds must be for the
use of holding materials, or lawn equipment and must not be visible from any street on
which the lot fronts.

Q: What if I got behind on my assessments? Am I in trouble?
A: If you have fallen behind on your assessments, we encourage you to bring your
account current in any manner that you can. In December 2012, the Board adopted and
approved a Payment Plan Policy for such instances. For more information, contact
Tiffany Moss at (713) 776-1771. She can go over all of the details and requirements with
you. Remember, we are here to help you.
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