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Dear Applicant:

We are pleased to inform you that upon review of your application for tax
exempt status we have determined that you are exempt from Federal income tax
under secticn 501(c) (3) of the Internal Revenue Code. Contributions to vou are
deductible under section 170 of the Code. You are aiso gualified to receive
tax deductible bequests, devises, transfers or gifts under section 2055, 2106
or 2522 of the Code. Because this letter could help resolve any gquestions
regarding your exempt status, you should keep it in vour permanent records.

Organizations exempt under section 501 (c) (3) of the Code are further classified
as either public charities or private foundations. During your advance ruling
period, you will be treated as a public charity. Your advance ruling period
begins with the effective date of vour exemption and ends with advance ruling
ending date shown in the heading of the letter.

Shortly before the end of vour advance ruling period, we will send you Form
8734, Support Schedule for Advance Ruling Period. You will have 90 days after
the end of your advance ruling period to return the completed form. We will
then notify you, in writing, about your public charity status.

Please see enclosed Publication 4221-PC, Compliance Guide for 501(c) (3) Public

Charities, for some helpful information about your responsibilities as an
exempt organization.

Letter 1045 (DO/CG)



DELTA DISABLED PILOTS ASSOCIATICN

We have sent a copy of this letter to your representative as indicated in your
power of attorney.

Sincerely,

R Loi

Robert Choi
Director, Exempt Organizations
Rulings and Agreements

Enclosures: Publication 4221-BC
Statute Extension

Letter 1045 (DO/CG)
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Date of this notice:May 18, 2009
Notice Number: CP-158
Taxpayer Identification Number:

84-1712304

Advance Ruling Period Ending Date:
June 30, 2010

For assistance, call:
1-877-829-5500

Our records indicate that you were issued an advance ruling letter that treated you as
a public charity, rather than a private foundation, during an advance ruling period that
ends on the date indicated above. That letter required you to file IRS Form 8734 at the
end of your advance ruling period to establish that you qualify as a public charity.

New IRS regulations changed the procedures governing your public charity status. You
are no longer required to file Form 8734 at the end of the ruling period. The regulations
also provide that donors can rely on your advance ruling letter with respect to your public
charity status unless the IRS changes that status, based on the organization no longer
meeting an applicable public support test, and publishes notice of the change.

If you have received Form 8734 from the IRS, please do not file it. Please keep your
advance ruling letter along with this letter for your permanent records.

The regulations also changed the rules for computing public support, consistent with the
redesigned Form 990, Return of Organization Exempt from Income Tax. For more
information regarding those rules and the redesigned Form 990, please see the IRS

website at www.irs.gov/eo.

(Rev. 07/2008)
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Advance Ruling Process Elimination Frequently Asked
Questions: Existing Determination Letter
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