Troyanda 2019/20 Tuition Schedule

Class Name	Day	Start	End	Class Length	Fee	Event Shifts Per Dancer	Cos	tume Fee
Creative Movement	Friday	10:00 AM	10:30 AM	30 mins	\$ 105.00	-	\$	-
Friday Preschool*	Friday	10:30 AM	11:15AM	45 mins	\$ 265.00	-	\$	-
Beginner	Tuesday	4:45 PM	5:30 PM	45 mins	\$ 265.00	1	\$	-
Novice	Tuesday	5:30 PM	6:30 PM	1 hr	\$ 420.00	2	\$	-
Primary	Wednesday	4:45 PM	5:30 PM	45 mins	\$ 265.00	1	\$	-
Junior 2	Wednesday	6:30 PM	7:45 PM	1 hr 15mins	\$ 525.00	2	\$	-
Junior 1	Thursday	4:45 PM	6:00 PM	1 hr 15 mins	\$ 525.00	2	\$	-
Intermediate	Thursday	6:00 PM	7:30 PM	1 hr 30 mins	\$ 630.00	2	\$	-
Seniors	Thursday	7:00 PM	9:00 PM	2 hrs	\$ 735.00	2	\$	-
Adults Beginner Class	Monday	7:00 PM	8:00 PM	1 hrs	\$ 300.00	1	\$	-
Adults Intermediate/Advanced	Monday	8:00 PM	9:15 PM	1 hr 15mins	\$ 375.00	1	\$	-
Preschool Ballet*	Friday	11:15 AM	12:00 PM	45 mins	\$ 265.00	-	\$	25.00
Ballet I	Tuesday	6:30 PM	7:15 PM	45 mins	\$ 165.00	-	\$	25.00
Ballet II/III	Tuesday	7:15 PM	8:30 PM	1 hr 15 mins	\$ 275.00	-	\$	25.00
Boys Enrichment	Wednesday	5:30 PM	6:30 PM	1 hr	\$ 200.00	-	\$	-
Girls Enrichment	Wednesday	7:45 PM	8:45 PM	1 hr	\$ 200.00	-	\$	-
*Receive your second preschool c	lass at a reduce	ed rate of \$1	65 per class	3				
Family discount for families with three or more dancers only applies to Ukrainian classes.								
TUITION FEES SHOWN ARE BASED UPON FAMILY PARTICIPATION IN REQUIRED VOLUNTEERISM AND EVENT SHIFTS								
				dence time E				

Volunteer Hours:	_under 60 minutes of combined family dance time = 5 hours of volunteering			
	60 minutes or great combined family dance time = 10 hours of volunteering			
	Examples of Volunteer Work: Performance helper, assisting with Malanka or Year-End, or help			

Event Shifts:	Event Shift Requirements - as per chart	
	Family cap is 6 shifts	
	Event shifts occur at Vitaemo Festival, Zirka Dance Challenge, and Casinos	
	Example of Event Shifts: Admission table, backstage, kids activities, set-up, and teardown	