Troyanda 2018/19 Tuition Schedule

| Class Name | Day | Start | End | Class Length | Fee | Event Shifts Per Dancer | Cost | ume Fee |
|------------------------------------|-----------|----------|----------|---------------|-----------|----------------------------|------|---------|
| Creative Movement | Wednesday | 10:00 AM | 10:30 AM | 30 mins | \$ 105.00 | - | \$ | - |
| Wednesday Preschool* | Wednesday | 10:30 AM | 11:15 AM | 45 mins | \$ 265.00 | - | \$ | - |
| Friday Preschool* | Friday | 10:45 AM | 11:30AM | 45 mins | \$ 265.00 | - | \$ | - |
| Primary 1 | Tuesday | 4:00 PM | 5:00 PM | 1 hr | \$ 420.00 | 2 | \$ | - |
| Primary 2 | Tuesday | 5:00 PM | 6:00 PM | 1 hr | \$ 420.00 | 2 | \$ | - |
| Beginner | Wednesday | 4:00 PM | 4:45 PM | 45 mins | \$ 265.00 | 1 | \$ | - |
| Novice | Wednesday | 4:45 PM | 5:45 PM | 1 hr | \$ 420.00 | 2 | \$ | - |
| Junior | Wednesday | 5:45 PM | 6:45 PM | 1 hr | \$ 420.00 | 2 | \$ | - |
| Intermediate 1 | Thursday | 4:00 PM | 5:30 PM | 1 hr 30 mins | \$ 630.00 | 2 | \$ | - |
| Intermediate 2 | Thursday | 5:30 PM | 7:00 PM | 1 hr 30 mins | \$ 630.00 | 2 | \$ | - |
| Seniors | Thursday | 7:00 PM | 9:00 PM | 2 hrs | \$ 735.00 | 2 | \$ | - |
| Adults | Monday | 7:00 PM | 9:30 PM | 2 hrs 30 mins | \$ 475.00 | 1 | \$ | - |
| | | | | | | | | |
| Preschool Ballet* | Friday | 10:00 AM | 10:45 AM | 45 mins | \$ 265.00 | - | \$ | 25.00 |
| Ballet I | Tuesday | 6:00 PM | 6:45 PM | 45 mins | \$ 165.00 | - | \$ | 25.00 |
| Ballet II | Tuesday | 6:45 PM | 7:45 PM | 1 hr | \$ 220.00 | - | \$ | 25.00 |
| Ballet III | Tuesday | 7:45 PM | 8:45 PM | 1 hr | \$ 220.00 | - | \$ | 25.00 |
| | | | | | | | | |
| Inter/Senior Acro Stretch/Strength | Wednesday | 6:45 PM | 7:45 PM | 1 hr | \$ 220.00 | - | \$ | - |
| Inter/Senior Girls Group** | Wednesday | 7:45 PM | 8:45 PM | 1 hr | \$ 150.00 | - | \$ | - |
| Inter/Senior Boys Group** | Wednesday | 7:45 PM | | | \$ 150.00 | - | \$ | - |

*Receive your second preschool class at a reduced rate of \$165 per class

**Inter/Senior Girls Group and Boys Group alternate weeks

Family discount for families with three or more dancers only applies to Ukrainian classes.

| TUITION FEES SHOWN ARE BASED UPON FAMILY PARTICIPATION IN REQUIRED VOLUNTEERISM AND EVENT SHIFTS | | | | | |
|--|--|--|--|--|--|
| Volunteer Hours: | _under 60 minutes of combined family dance time = 5 hours of volunteering | | | | |
| | 60 minutes or great combined family dance time = 10 hours of volunteering | | | | |
| | Examples of Volunteer Work: Performance helper, assisting with Malanka or Year-End, or | | | | |
| | helping to make and maintain dance costumes | | | | |
| Event Shifts: | Event Shift Requirements - as per chart | | | | |
| | Family cap is 6 shifts | | | | |
| | Event shifts occur at Vitaemo Festival, Zirka Dance Challenge, and Casinos | | | | |
| | Example of Event Shifts: Admission table, backstage, kids activities, set-up, and teardown | | | | |