BLUEBERRY FESTIVAL SCHEDULE APRIL 27, 2019

11:00 - 11:05	Welcome; Sponsor Recognition; Announcements
11:05 - 11:50	Highway 41 South Set 1 (45 minutes)
11:50 - 12:10	Break 1; Announcements (15 minutes)
12:10 - 12:55	Highway 41 South Set2 (45 minutes)
12:55 - 1:10	Break 2; Announcements (15 minutes)
1:10 - 1:55	Highway 41 South Set 3 (45 minutes)
1:55 - 2:15	Break 3; Announcements; Raffle items (20 min.)
2:15 - 3:00	Highway 41 South Set 4 (45 minutes)
3:00	Final raffle items; Wrap Up Thank sponsors & donors